Jonas Brothers
Dobrodošel/la na največjem slovenskem forumu o skupini Jonas Brothers,tukaj zabavi ni nikoli konec.
Upam, da vam bo forum všeč in se boste zaradi tega vsak dan vrnili..
Veseli bomo, če se nam boš pridužil/a .
Jonas Brothers
Dobrodošel/la na največjem slovenskem forumu o skupini Jonas Brothers,tukaj zabavi ni nikoli konec.
Upam, da vam bo forum všeč in se boste zaradi tega vsak dan vrnili..
Veseli bomo, če se nam boš pridužil/a .
Jonas Brothers
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Jonas Brothers

Forum o skupini Jonas Brothers

KazaloKazalo  JB noviceJB novice  Latest imagesLatest images  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  

Antonija Šola

Go down 
+4
Almy_JB-fan
smile.
Mehurčk.
VaniLLa^Ninć
8 posters
AvtorSporočilo
VaniLLa^Ninć
Kid
Kid
VaniLLa^Ninć

Število prispevkov : 199
Registration date : 24/08/2008

Antonija Šola Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Antonija Šola   Antonija Šola EmptyNed Avg 24, 2008 8:35 pm

Antonija
Antonija je, osim po ulozi Tine u RTL-ovoj sapunici "Zabranjena ljubav" privukla pažnju na svoj rad i djelo i kao kantautorica ulaskom u finale prošlogodišnjeg Hrvatskog radijskog festivala održanog na Hvaru 9.6.2007. Na istom festivalu, pjesma "Veži me za sebe" za koju je Antonija napisala tekst a otpjevao je Toše Proeski, pobijedila je i osvojila Grand Prix. Antonija je 2006 godine pobjedila kao autor i na ZADARFEST-u sa pjesmom "Plovila mala barka" u izvedbi Marine Tomašević i Vinka Coce. Već 2007.g. je, prvi puta kao izvođač osvojila 1. mjesto stručnog žirija za interpretaciju skladbe ''Zovem da ti čujem glas'' Potpisuje pjesme na albumima Klapi Kontrade ,Toši Proeskom, Ivanu Mikuliću, Vinku Coci, klapi Lanterna , Toniju Cetinskom, Emiliji Kokić…. Antonija i Toše su bili sudionici DM-ove akcije "Volim osmijeh tvoj" pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. Duet koji su otpjevali prodan je u rekordnih 20.000 primjeraka u samo mjesec dana. Za ovaj uspjeh Antonija i Toše su bili nagrađeni platinastom diskografskom nagradom. Ne zaboravimo da je upravo Antonija autor stihova megahita "Srce nije kamen", skladbe koja je doslovno pomela hrvatski domaći glazbeni eter i koja je službeno proglašena najslušanijom u 2006. godini po izboru svih radio postaja u cijeloj RH I od ZAMP-a. Istoimena skladba je bila i uvodna skladba sapunice "Zabranjena ljubav" pune 3 sezone.

Antonija se ističe po svojem humanitarnom radu pa je tako već sa 28 godina primila prestižnu nagradu za humanost "Majka Tereza" na velikom koncertu u Skopju pred 27.000 posjetitelja nastupivši kao jedina gošća iz Hrvatske na koncertu Toše Proeskog, primila je također i zahvalnicu udruge Terry Fox pod pokroviteljstvom Kanadskog veleposlanstva u Zagrebu, te ostala vrijedna priznanja.

Njen album "Anđele" je od izdavanja, u prvih 6. mjeseci prodan u preko 13.600 primjeraka. Za taj uspjeh je Antoniji na službenoj promociji u svibnju 2008. godine uručena diskografska nagrada ''Zlatna ploča'' .

Nakon velikog uspjeha na izboru za Hrvatsku pjesmu Eurovizije ''Dora 2008'' i osvojenog 2. mjesta, Antonija uspješno nastavlja sa festivalskim gostovanjima, nakon osvojene 2 prve nagrade publike na Hrvatskom radijskom festivalu u Opatiji sa skladbom ''Nebu pod oblak'', Antonija će nastupiti na Splitskom Festivalu sa skladbom ''Mrva jubavi'', čiji aranžman potpisuje Remi Kazinoti, a tekst i glazbu Antonija Šola, isto tako potvrđen je i nastup na festivalu ''Sunčane skale 2008'', u Herceg Novom sa svojom autorskom pjesmom pod nazivom ''Stradam''. Na festivalu tradicionalnih otočkih pjesama ''Bodulska balada 2008'' na otoku Zlarinu kraj Šibenika.

N v Slovenščini ker je Hrvaška pevka.. tako da to http://www.antonijasola.info/
Nazaj na vrh Go down
Mehurčk.
Big JB Fan
Big JB Fan
Mehurčk.

Število prispevkov : 1757
Registration date : 09/08/2008

Antonija Šola Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Antonija Šola   Antonija Šola EmptyPon Avg 25, 2008 10:11 am

Prvič slišm.. confused Smile
Nazaj na vrh Go down
smile.
J.Bros
J.Bros
smile.

Število prispevkov : 417
Registration date : 01/08/2008

Antonija Šola Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Antonija Šola   Antonija Šola EmptyPon Avg 25, 2008 11:26 am

lepe pesmi ma Smile
ona mi je lepa . zovem da ti čujem glas Very Happy pa ona ko jo z Tošetom poje..
Nazaj na vrh Go down
Almy_JB-fan
Admin
Admin
Almy_JB-fan

Število prispevkov : 343
Registration date : 25/07/2008

Antonija Šola Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Antonija Šola   Antonija Šola EmptyPon Avg 25, 2008 12:02 pm

jst sm jo že vidla k sm bla na morju je s Tošetom pela ampak ne letos pela sta pa uno pesem volim osmijeh tvoj neki tazga vem da se je šlo o enmu smehu haha
Nazaj na vrh Go down
Evie
J.Bros
J.Bros
Evie

Število prispevkov : 436
Registration date : 08/08/2008

Antonija Šola Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Antonija Šola   Antonija Šola EmptyPon Avg 25, 2008 4:39 pm

Jst sm gledla nadaljevanko Zabranjena ljubav tak da vem kdo je..poznam pa mislim da dve njene pesmi una s Tosetom pa zovem da ti cujem glas al ka je ze..
Nazaj na vrh Go down
maich
J.Bros
J.Bros
maich

Število prispevkov : 359
Registration date : 05/08/2008

Antonija Šola Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Antonija Šola   Antonija Šola EmptyPon Avg 25, 2008 11:34 pm

meni je ona ful lušna pa naj pesem mi je zovem da ti čujem glas
Nazaj na vrh Go down
Machie.
Fan number 1
Fan number 1
Machie.

Število prispevkov : 1336
Registration date : 19/08/2008

Antonija Šola Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Antonija Šola   Antonija Šola EmptyTor Sep 16, 2008 5:39 pm

se strinjam d une 2 pesmi dobre sei ostale sploh ne poznam S:
Nazaj na vrh Go down
i_tinca_jb_fan
Fan number 1
Fan number 1
i_tinca_jb_fan

Število prispevkov : 517
Registration date : 04/08/2008

Antonija Šola Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Antonija Šola   Antonija Šola EmptySre Sep 17, 2008 6:38 pm

ja js tut ne..........
sam sm jo gledla v eni nadaljevanki (hrvaški) k je bla njena pesm.........
drgač mi je pa kr ok.. je ne poslušam neki full sam včasih Xd
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Antonija Šola Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Antonija Šola   Antonija Šola Empty

Nazaj na vrh Go down

Antonija Šola
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1