Jonas Brothers
Dobrodošel/la na največjem slovenskem forumu o skupini Jonas Brothers,tukaj zabavi ni nikoli konec.
Upam, da vam bo forum všeč in se boste zaradi tega vsak dan vrnili..
Veseli bomo, če se nam boš pridužil/a .
Jonas Brothers
Dobrodošel/la na največjem slovenskem forumu o skupini Jonas Brothers,tukaj zabavi ni nikoli konec.
Upam, da vam bo forum všeč in se boste zaradi tega vsak dan vrnili..
Veseli bomo, če se nam boš pridužil/a .
Jonas Brothers
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Jonas Brothers

Forum o skupini Jonas Brothers

KazaloKazalo  JB noviceJB novice  Latest imagesLatest images  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  

Turbo Angels

Go down 
+2
Tamy*Nick*
VaniLLa^Ninć
6 posters
AvtorSporočilo
VaniLLa^Ninć
Kid
Kid
VaniLLa^Ninć

Število prispevkov : 199
Registration date : 24/08/2008

Turbo Angels Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Turbo Angels   Turbo Angels EmptyNed Avg 24, 2008 8:26 pm

Konec pomladi 2005 je nastala skupina Turbo Angels, da bi s harmoniko razveseljevala vse, ki so željni dobre zabave, žurke, fešte, čage, gaude, veselice,.... Vsem je skupna ljubezen do harmonike in veselih melodij, njihova glavna naloga pa je tako s svojimi nastopi kot skladbami ljudem narisati nasmeh na ustih. Prav taka je tudi sestava skupine - dve pravi ŠTAJERKI, Maša in Marjetka, GORENC Raay in pa nasmejani DOLENC Dejan na frajtonar'ci. Pod okrilje jih je vzela največja slovenska založba Menart in po odlično prodajanem singlu Naj se dviga, prihaja v letošnjem letu na glasbene police njihov prvenec, cd plošča Mi smo za..., za katero so se člani skupine še posebej potrudili, saj so želeli za vse Slovence pripraviti najbolj turbo, zabavne melodije in nagajiva besedila, poleg tega pa tudi veliko že znanih pesmi v novih preoblekah in venčkih, skupaj kar 15 skladb. Če imate torej radi harmoniko, moderne ritme in dobre zabave - MI SMO ZA...!!!

http://www.turboangels.si/
Nazaj na vrh Go down
Tamy*Nick*
Novinar
Novinar
Tamy*Nick*

Število prispevkov : 435
Registration date : 28/07/2008

Turbo Angels Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Turbo Angels   Turbo Angels EmptyNed Avg 24, 2008 8:26 pm

ah ja Very Happy men niso tok dobri ...
Nazaj na vrh Go down
http://jonas-brothers.omgforum.net
Machie.
Fan number 1
Fan number 1
Machie.

Število prispevkov : 1336
Registration date : 19/08/2008

Turbo Angels Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Turbo Angels   Turbo Angels EmptyTor Sep 16, 2008 5:49 pm

aaa ja sei tu dones bo zabava lalala oni niso neuem kai un dejna mi gre pa na k*
Nazaj na vrh Go down
PorceLainx
Smart one
Smart one
PorceLainx

Število prispevkov : 99
Registration date : 07/08/2008

Turbo Angels Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Turbo Angels   Turbo Angels EmptyČet Okt 09, 2008 8:01 pm

omg usi tej atomik harmonik pa ta shit pa neki trubo flk pa nevem kaj use mi kre na k****
Nazaj na vrh Go down
iny_x3
Fan number 1
Fan number 1
iny_x3

Število prispevkov : 761
Registration date : 07/08/2008

Turbo Angels Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Turbo Angels   Turbo Angels EmptyČet Okt 09, 2008 9:22 pm

bedni^^
Nazaj na vrh Go down
te.eja
Kid
Kid
te.eja

Število prispevkov : 177
Registration date : 10/03/2009

Turbo Angels Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Turbo Angels   Turbo Angels EmptyPet Apr 17, 2009 9:23 pm

isto kd atomik harmonik če mene prašaš... ...
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Turbo Angels Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Turbo Angels   Turbo Angels Empty

Nazaj na vrh Go down

Turbo Angels
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1