Jonas Brothers
Dobrodošel/la na največjem slovenskem forumu o skupini Jonas Brothers,tukaj zabavi ni nikoli konec.
Upam, da vam bo forum všeč in se boste zaradi tega vsak dan vrnili..
Veseli bomo, če se nam boš pridužil/a .
Jonas Brothers
Dobrodošel/la na največjem slovenskem forumu o skupini Jonas Brothers,tukaj zabavi ni nikoli konec.
Upam, da vam bo forum všeč in se boste zaradi tega vsak dan vrnili..
Veseli bomo, če se nam boš pridužil/a .
Jonas Brothers
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Jonas Brothers

Forum o skupini Jonas Brothers

KazaloKazalo  JB noviceJB novice  Latest imagesLatest images  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  

Potrebuješ pomoč?

Go down 
+22
.JB.Lover.
*jonas*siser*
kLar.Či*
Jonas Brothers<3
Mehurčk.
JOEEEE
i_tinca_jb_fan
jb_girl
Almy_JB-fan
Machie.
iny_x3
cedevita
nick
tinap
FabuLous.×
pileticklara
Azzy
kye-lay
SecondGuess
Anny
So.JB.Ursha
Nikey
26 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3
AvtorSporočilo
Almy_JB-fan
Admin
Admin
Almy_JB-fan

Število prispevkov : 343
Registration date : 25/07/2008

Potrebuješ pomoč? - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Potrebuješ pomoč?   Potrebuješ pomoč? - Page 3 EmptyNed Nov 23, 2008 4:45 pm

ja to sploh ne rabte uprašat vi kar
Nazaj na vrh Go down
.JB.Lover.
Junior
Junior
.JB.Lover.

Število prispevkov : 25
Registration date : 08/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Potrebuješ pomoč?   Potrebuješ pomoč? - Page 3 EmptyPon Dec 08, 2008 5:49 pm

Kak si sliko daš gor....pa kak narejiš ovo podatke o sebe? xD (sn pozabla) Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Valchiie_JB*
Junior
Junior
Valchiie_JB*

Število prispevkov : 28

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Potrebuješ pomoč?   Potrebuješ pomoč? - Page 3 EmptyPon Dec 08, 2008 5:57 pm

eite...če jaz si nrem nastavit avtarja.....pa bannerja
Nazaj na vrh Go down
.JB.Lover.
Junior
Junior
.JB.Lover.

Število prispevkov : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Potrebuješ pomoč?   Potrebuješ pomoč? - Page 3 EmptyPon Dec 08, 2008 5:58 pm

Kak si sliko daš ?! ...
Nazaj na vrh Go down
**Mrs. Jonas**
Junior
Junior
**Mrs. Jonas**

Število prispevkov : 17
Registration date : 17/01/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Potrebuješ pomoč?   Potrebuješ pomoč? - Page 3 EmptyNed Jan 18, 2009 6:35 pm

Mene pa zanima kaj pomenijo ti napisi pod imenom(Prvi Koraki, Junior, Kid, Fan number 1......) Kak napreduješ(dobiš višji napis) in kak si sledijo napisi po vrsti.
Hvala za odgovore!
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Potrebuješ pomoč?   Potrebuješ pomoč? - Page 3 EmptyNed Jan 18, 2009 10:01 pm

Čeprav sem na forumu izkljucno za preganjanje dolgčasa in morim z neumesnimi izjavami, znam pomagat skoraj vse kar se tice forumov.

Torej:

"napisi pod imenom" kot si se ti izrazla (reče se jim stopnje) pomenijo kako si aktiven na forumu. Napreduješ s pisanjem objav, več kot imas objav boljšo stopnjo imaš. Katere stopnje pa lahko pridobiš pa si poglej v naslednjem linku:

http://jonas-brothers.omgforum.net/obvestila-f4/stopnje-t150.htm

številke zraven le-teh pa pomenijo, koliko objav moraš zbrati za neko stopnjo. Ti imaš 13 objav, torej si Junior, ko jih bos zbrala cez 50 boš Smart one itd.

Upam da sem ti pomagal

Lep pozdrav!
Nazaj na vrh Go down
**Mrs. Jonas**
Junior
Junior
**Mrs. Jonas**

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Potrebuješ pomoč?   Potrebuješ pomoč? - Page 3 EmptyNed Jan 18, 2009 10:13 pm

Hvala Smile
Nazaj na vrh Go down
**Mrs. Jonas**
Junior
Junior
**Mrs. Jonas**

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Potrebuješ pomoč?   Potrebuješ pomoč? - Page 3 EmptyNed Jan 18, 2009 10:15 pm

Aia, še eno vprašanje mam: kai lahko postaneš recimo moderator?
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Potrebuješ pomoč?   Potrebuješ pomoč? - Page 3 EmptyNed Jan 18, 2009 10:25 pm

To pa ne postaneš z objavami, to pa se moraš mal spoznati na forume, kajti ce si moderator, urejaš razne teme, brišeš itd. Kontaktiraj admina, mogoče ti uspe!

Lp
Nazaj na vrh Go down
Bebe
Junior
Junior

Število prispevkov : 7
Registration date : 31/01/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Potrebuješ pomoč?   Potrebuješ pomoč? - Page 3 EmptyČet Feb 05, 2009 10:42 pm

em..upam da lah tu vprašan ..majo JB kak dvd -koncert za downlad Very Happy
Nazaj na vrh Go down
ma.JchY*
Redni gost
Redni gost
ma.JchY*

Število prispevkov : 240
Registration date : 08/02/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Potrebuješ pomoč?   Potrebuješ pomoč? - Page 3 EmptyNed Feb 08, 2009 8:56 pm

amm...kako neii jest dam ta slikca tle gor ka je kt prkazna ka mate usi neki npr. **Mrs.Jonas** maš slikco od joea pa *jonas*siser* maš anahi gor...pa kok si to naštimam...če mi lahk kdo pove....??
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Potrebuješ pomoč?   Potrebuješ pomoč? - Page 3 EmptyTor Feb 10, 2009 11:42 pm

Na vrhu, pojdi pod Mojf profil. Potem boš videla tam, ko bo pisalo Obvestilo, Nastavitve, Podpis, Moja podoba[u]. Klikni moja podoba, in tam k pise nalozi podoba iz računalnika jo naložiš. Če te še kej zanima praši!

Lep pozdrav!
Nazaj na vrh Go down
ma.JchY*
Redni gost
Redni gost
ma.JchY*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Potrebuješ pomoč?   Potrebuješ pomoč? - Page 3 EmptySre Feb 11, 2009 6:17 pm

Oky hvala! Very Happy
Nazaj na vrh Go down
ma.JchY*
Redni gost
Redni gost
ma.JchY*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Potrebuješ pomoč?   Potrebuješ pomoč? - Page 3 EmptySre Feb 11, 2009 6:39 pm

aia še neki me zanima...jest sm pač probala tle slikce gor dat tle pod tekstom ka lohk prilepiš kera koli slikca pa mi sploh noče a lohk sam prašam kk to prilepim..hvala...čaw
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Potrebuješ pomoč?   Potrebuješ pomoč? - Page 3 Empty

Nazaj na vrh Go down

Potrebuješ pomoč?
Nazaj na vrh 
Stran 3 od 3Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3